Del på email
Del på linkedin

Strandgade 7

1401 København

Kranarbejde i Torvegade

I forbindelse med opsætning af en tårnkran vil der i perioden fra torsdag den 7. november til mandag den 11. november blive arbejdet med kran og lift, som betyder en omlægning af trafikken i Torvegade.

Tårnkranen skal placeres på det blotlagte dæk mod Torvegade frem til midten af næste år og har til formål at hejse nye bygningsdele og badekabiner ind i ejendommen. Mens tårnkranen etableres, sker der en omlægning af trafikken i Torvegade. Det betyder, at bilister i retning mod Amager indsnævres til et enkelt spor, samt at cyklister og gående skal benytte en særskilt tunnel, der etableres langs ejendommen.

Arbejderne med opsætning af tårnkranen påbegyndes torsdag den 7. november, men trafikken omlægges først natten mellem fredag den 8. november og lørdag den 9. november og indtil arbejderne afsluttes natten mellem søndag den 10. november og mandag den 11. november.

Se illustration af trafikomlægningen nedenfor.

Læs også

Nu indhejses hovedtrapperne

Med hjælp fra den store tårnkran i Torvegade bliver den første af hotellets to hovedtrapper hejst ind og monteret. Trappeskakten i ejendommens sydgavl har i

Læs mere