Share on email
Share on linkedin

Strandgade 7

1401 København

Mockups viser de kommende værelser

Et king deluxe værelse, et twin deluxe værelse samt et enkelt fuldudrustet badeværelse pynter i disse dage en mindre del af ejendommens 1. sal. Her er der nemlig indrettet mockups, som skal give en fornemmelse af de kommende værelser – både i forhold til rummelighed, komfort, praktik og design.

Flere end 350 værelser skal etableres og indrettes, inden Hilton Copenhagen City Centre kan slå dørene op og byde de første gæster velkommen indenfor. For at sikre at værelsernes design og funktionalitet ser ud og fungerer, som det skal, anvendes mockups. De bruges både til at eliminere fejl og mangler, men giver også muligheden for at opleve og fornemme værelserne i de faktiske omgivelser.

”Et hotelværelse opleves af gæsterne som en helhedsoplevelse, og selvom vi kan lave rigtig fine 3D simuleringer, så er det bare ikke det samme som at stå i værelset og fornemme rummelighed, komfort, praktik og design,” fortæller Allan L. Agerholm, der er Chief Hospitality Officer / CEO hos BC Hospitality Group A/S.

Værelserne anvendes og opdateres løbende i det omfang, at løsningerne ikke er tilfredsstillende, eller der findes på nye og bedre løsninger.

”I vores første mockup viste badeværelset for eksempel, at glasskærmen, der skal afskærme brusebadet, med fordel kunne kortes ned med 4 cm., og at vi ved at rykke håndvasken og et spejl 10 cm. til højre, fik et meget mere roligt udtryk i rummet. Vi er også ved at producere en ny prototype sengeborde, da de første viste sig at være en lille smule for store til rummet,” fortæller Allan L. Agerholm afslutningsvist.

Læs også