En cityplacering med puls  

Strandgade 7 står som et arkitektonisk pejlemærke ved Knippelsbro og markerer indgangen til Christianshavn og Amager. Den synlige placering på Torvegade og ejendommens markante bygningskrop gør det næsten umuligt ikke at få øje på Strandgade 7, når man, ligesom tusindvis af andre, passerer forbi. 

Området er kendetegnet ved et charmerende lokalmiljø med kanaler og små hyggelige brostensbelagte gader, historiske ejendomme, pakhuse og lækre caféer og restauranter. Strandgade 7 ligger direkte til havnen, hvilket giver et smukt view til vandet, og de nærmeste naboejendomme mod syd, som er tegnet af den verdenskendte arkitekt, Henning Larsen, er præmieret af Københavns Kulturfond for den høje arkitektoniske kvalitet. 

Området har endvidere særdeles gode forbindelser til offentlig transport.

Københavns centrum nås på kun 5-10 minutter på cykel. Den store ’cykelmotorvej’ til og fra Amager og Christianshavn foregår over Knippelsbro, og den nye cykel- og gangsti ’Havneringen’ snor sig tæt på.

Kommer du i bil, kan den parkeres i kælderen, som bl.a. indrettes med p-pladser. Der er nem adgang til parkeringskælderen – både fra centrum og Amagersiden.

Nørreport Station og Københavns Hovedbanegård kan nås på kun få minutter med enten bus fra Knippelsbro eller metro fra Christianshavns Torv, som ligger blot 400 meter fra ejendommen. Herfra er der eksempelvis kun 3 minutter til Nørreport Station og 12 minutter til Københavns Lufthavn.

Bus: Buslinjerne 2A, 40, 66 og 350S har alle stoppested på Knippelsbro, ligesom at det er muligt at benytte havnebusserne 901 og 902, som har stoppested nær ejendommen. 

Læs også

Kranarbejde i Torvegade

I forbindelse med opsætning af en tårnkran vil der i perioden fra torsdag den 7. november til mandag den 11. november blive arbejdet med kran

Læs mere