Del på email
Del på linkedin

Strandgade 7

1401 København

Vi fejrer 100 dage uden arbejdsulykker med fravær

Håndværkere og byggeledelse på den igangværende ombygning på Strandgade 7 var i går samlet i de rå lokaler på ejendommens 1. sal for at fejre 100 dage uden arbejdsulykker med fravær.

Med taler, lykønskninger og flæskestegssandwich markerede vi 100 dage uden arbejdsulykker med fravær på ombygningen af Strandgade 7. Fejringen er ikke mindst en anerkendelse af den store indsats, der ydes for at sikre et højt sikkerhedsniveau, men også et tydeligt bevis på, at Strandgade 7 er en tryg og sikker arbejdsplads, hvor alle passer på sig selv og hinanden.

”Det er tydeligt, at sikkerheden er i fokus – både fra ledelsens side, men også håndværkerne i mellem, hvor vi på tværs af faggrupper er gode til at holde hinanden oppe på at sikre et højt sikkerhedsniveau”, fortæller elektriker og formand for entreprisen på den igangværende ombygning, Morten Kocemba, der desuden tilføjer, at dagens fejring er en vigtig markering af det flotte stykke arbejde, som alle projektets parter yder.

Styr på sikkerheden
Flere initiativer er med til at sikre det høje sikkerhedsniveau på pladsen. Blandt andet foretages der ugentlige mønsterrunder både ind- og udvendigt, hvor eventuelle faldgrupper identificeres og udbedres, og hver anden uge afholdes der sikkerhedsmøder, hvor sikkerheden omkring de arbejder, der skal ske de kommende to uger gennemgås og koordineres.

”Ombygningen er både omfattende og kompleks, og vi har dagligt mange forskellige faggrupper på pladsen, hvorfor det er vigtigt, at vi har ekstra fokus på sikkerheden, og at alle parter har et fælles mål om at sikre en tryg og sikker arbejdsplads,” fortæller Kasper Vilman Pedersen, der med rollen som ombygningens logistikansvarlige blandt andet har ansvaret for den daglige styring og sikkerhed på byggepladsen.

Læs også

Omlægning af Torvegade

I forbindelse med at bastionen skal bankes ned, har der været behov for at udvide byggepladsen og inddrage en del af Torvegade til arbejdsområde. Det

Læs mere

Arkitekter besøger Strandgade 7

I sidste uge lagde 16 arkitekter vejen forbi Strandgade 7 til rundvisning og spørgsmål om den igangværende transformation. Besøget var planlagt i forbindelse med afholdelsen

Læs mere